Help! Onze droom huwelijksreis komt niet overeen!

Jij ziet jezelf al relaxen op een exotisch eiland, terwijl je partner het ultieme avontuur wil opzoeken.

Het dilemma van twee dromen en één huwelijksreis. Geen zorgen, want jullie zijn niet alleen!

 

Waarom compromissen falen

Laten we eerlijk zijn, het idee van “water bij de wijn doen” klinkt goed, maar wie zit er nu te wachten op een flauw afkooksel van jullie droom reiservaring? Een reis die jullie over 30 jaar nog met een glimlach willen herbeleven, vraagt om meer dan een compromis.

 

De kracht van Honeymooncoaching

Dankzij mijn coaching brengen we jullie gezamenlijke én individuele wensen in kaart. We kijken naar wat jullie als koppel leuk vinden om samen te doen, maar ook naar ieders persoonlijke verlangens. Surfen of snorkelen? Waarom niet beide? We ontwerpen een reisplan dat voor jullie beide als muziek in de oren klinkt.

 

Kies voor wat jullie bindt

Stel je voor: de ene droomt van Canada, de andere van Zuid-Afrika. Mijn advies? Zet deze bestemmingen op jullie reis bucketlist voor later. Focus voor jullie huwelijksreis op wat jullie samen willen doen: avontuurlijk, ontspanning, cultuur of natuur… Of een combinatie?

 

Het Eureka-moment

Wanneer jullie de perfecte mix van jullie dromen en wensen werkelijkheid zien worden, voel je het gewoon. De stress valt weg, want jullie droomreis komt nu écht binnen handbereik.

 

Staan jullie op het punt om te botsen over de huwelijksreis?

Laat dit een springplank zijn naar jullie ultieme liefdesavontuur. We ontwerpen samen de huwelijksreis van jullie dromen.


 

Vorige
Vorige

10 redenen waarom je op huwelijksreis naar Bali moet

Volgende
Volgende

De reis van passie naar professional: mijn persoonlijk verhaal