De reis van passie naar professional: mijn persoonlijk verhaal

Een 12-jarig meisje, zittend aan de keukentafel, bladerend door glanzende reisbrochures. Dat was ik, Evi, in 1998. Terwijl de digitale wereld nog in de kinderschoenen stond, droomde ik al van verre oorden en avonturen. Maar het ging niet alleen om de bestemmingen; het was de magie van het vinden van de perfecte match voor mijn familie die me betoverde.

De magie van matchmaking

Jullie kennen het gevoel wel, toch? Die opwinding als je eindelijk die perfecte vakantieplek vindt, weg van de massa, precies wat je zocht. Dat gevoel, die passie, dreef me naar de wereld van reizen. Maar niet zomaar reizen. Het ging om het begrijpen van wat jullie, de reizigers, écht willen. Om die droomreis te creëren, moet je soms buiten de gebaande paden denken. En dat is precies wat ik doe.

 

Van groentje tot expert

Na mijn schooltijd waagde ik de sprong in de reiswereld. Met een hart vol passie, maar groen als gras. Maar zoals ze zeggen, met passie kom je ver. Voeg daar 14 jaar ervaring, talloze reizen en duizenden tevreden reizigers aan toe, en je hebt een reisagent die weet wat ze doet.

 

Mijn nieuwe avontuur

En nu? Sinds 2021 heb ik mijn vleugels uitgeslagen. Als zelfstandig reisagent, gespecialiseerd in reizen voor koppels en huwelijksreizen, heb ik mijn roeping gevonden. Elke dag is een nieuw avontuur, een kans om jullie te helpen de perfecte reis te vinden.

 

Dus, dromen jullie van een huwelijksreis die je over 30 jaar nog steeds doet glimlachen? Laten we dan samenwerken en die droom werkelijkheid maken. Neem contact op en laten we beginnen met plannen!

 

Volg je The Honeymoon Planner al op Instagram? Zeker doen als je graag nog veel meer te weten wil komen van alle wereldse avonturen van de koppels en mezelf.

Vorige
Vorige

Help! Onze droom huwelijksreis komt niet overeen!

Volgende
Volgende

Hoe een honeymooncoach de stress uit jullie huwelijksreis haalt