Safari in Tanzania – Een onvergetelijke huwelijksreis naar de wildernis!

Denken jullie bij het plannen van jullie huwelijksreis aan ongerepte wildernis, romantische tentenkampen en misschien een paradijselijk strand nadien? Dan is Tanzania misschien wel de ideale huwelijksreisbestemming voor jullie! De combinatie van iconische wilde dieren, de lokale cultuur en idyllische witte stranden maken het plaatje compleet.

Hoogtepunten van Tanzania

In november 2022 ging ik persoonlijk op verkenning in Tanzania. Tijdens deze reis ontdekten we de kenmerkende juweeltjes van Tanzania:

  • Tarangiri Nationaal Park

  • Ngorongoro Krater

  • Lake Manyara

  • Serengeti Nationaal Park

Romantische huwelijksreis safari in Tanzania

Elk park heeft zijn eigen identiteit waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Hoewel Tanzania nog veel meer te bieden heeft, beloof ik dat deze hoogtepunten de ideale keuze zijn voor als je het eerst naar Tanzania reist of zelfs voor het eerst in je leven op safari gaat.

Ik wil op safari! Ter land of in de lucht?

Er zijn twee unieke manieren om op safari te gaan: de klassieke jeeptocht met privé- chauffeur/gids of de fly-in safari ervaring. Wanneer je met de jeep reist, heb je gedurende de hele reis een toegewijde privé-chauffeur/gids aan je zijde. Je gids begeleidt je van de ene bestemming naar de andere en gidst je door de parken tijdens de game drives. Onze ervaren gidsen zijn doorgewinterde experts die niet alleen de weg op hun duimpje kennen, maar ook diepgaande kennis hebben van de lokale fauna en cultuur – een echte meerwaarde!

Ga je voor de high-end safari-ervaring, dan kan je kiezen voor een fly-in safari. Hierbij reis je niet met een chauffeur/gids, maar vlieg je van het ene park naar het andere en worden er activiteit georganiseerd vanuit de verschillende lodges. Je kunt deelnemen aan deze activiteiten in kleine groepjes met andere gasten, of kiezen voor een privé-ervaring. Een fly-in safari is een luxueze manier om de Tanzaniaanse wildernis te verkennen, houd er dus ook rekening mee dat het budget voor deze optie een stuk hoger is.

Louise en Ruben gingen jullie voor, lees hun ervaring hier.

Na het lezen van deze blog enthousiast geworden over een huwelijksreis naar Tanzania? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Vorige
Vorige

Top 3 meest gestelde vragen over reizen naar Tanzania beantwoord!

Volgende
Volgende

Op huwelijksreis in Tanzania: Louise en Ruben delen hun avontuur!