Ontdek de Seychellen: Drie onmisbare activiteiten voor een onvergetelijke huwelijksreis

De Seychellen, bekend om hun adembenemende stranden en kristalheldere wateren, dé droomlocatie voor jullie huwelijksreis.
Deze eilandengroep biedt meer activiteiten dan jullie denken! In deze blog lees je onze favoriete activiteiten die je eerlijk gezegd echt niet mag missen op jullie huwelijksreis naar de Seychellen.

1. Sunset on the rocks

Sunset on the rocks, wat moet je je daar bij voorstellen vraag je je waarschijnlijk af. Wel je mag het vrij letterlijk nemen! Een zonsondergang vanop de rotsformaties. Weet je wel, als je een foto van de Seychellen opzoekt heb je ze waarschijnlijk wel al gezien, die rotsformaties die de stranden zo bijzonder maken. Deze tour neemt je mee langs boerderijen, natuurpaden tot het hoogtepunt, een verborgen rotsformatie waar je, kan genieten van een sprankelend glas champagne en fijne hapjes, terwijl je de zon ziet ondergaan. Dit is de ultieme romantische ervaring die je niet wilt missen!

2. Kajakken op Kristalhelder Water bij La Digue

Stap in je kajak voor een adembenemende tour bij Anse Source D'Argent, beroemd om zijn filmische rotsformaties en schitterende stranden. Begin met een fotogenieke sessie tegen de achtergrond van iconische granieten boulders, waarna we naar het rif trekken voor een onderwater-showcase van kleurrijk koraal en vissen en misschien zelfs een verstopte pijlstaartrog.

Peddel verder naar Anse Pierrot, alleen bereikbaar via de zee en filmlocatie van 'Robinson Crusoe' uit 1988. Hier kun je zwemmen, grotten verkennen en na een korte hike genieten van een adembenemend uitzicht. We sluiten af met een mini-survival activiteit: hoe kraak je een kokosnoot? Perfect voor wat strandplezier en een laatste fotomoment voordat we terugkeren, met kajaks vol nieuwe herinneringen.

3. Verkenning van Cousin, Curieuse en St Pierre Eilanden

Deze tour neemt jullie mee naar Cousin Island, een natuurreservaat waar je unieke vogels en reuzenschildpadden kunt spotten. Vervolgens ga je naar Curieuse Island, bekend om zijn zeldzame Coco de Mer palmen en het boeiende natuurreservaat.

De tour omvat een heerlijke BBQ-lunch op het strand, gevolgd door een bezoek aan het kristalheldere water van St Pierre voor een onvergetelijke snorkelervaring tussen de levendige koraalriffen en kleurrijke vissen.

Wanneer is de perfecte tijd om te reizen naar de Seychellen? Je leest het hier!

Zin in?

Deze drie activiteiten combineren avontuur met ontspanning en zijn ideaal voor een onvergetelijke huwelijksreis naar de Seychellen. Neem contact op en til je huwelijksreis naar een hoger niveau met deze unieke ervaringen !

Vorige
Vorige

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar de Seychellen

Volgende
Volgende

Wanneer op huwelijksreis vertrekken?