3 top resorts voor jullie huwelijksreis naar de Malediven

Malediven, een bestemming die synoniem staat voor romantiek, ongerepte stranden en adembenemende luxe. Hier zijn drie top resorts die jullie huwelijksreis naar de Malediven onvergetelijk zullen maken.

Six Senses Laamu

Bij Six Senses Laamu kunnen jullie samen de kunst van zowel 'alles doen' als 'helemaal niets doen' meester worden - het ultieme huwelijksreis evenwicht. Stel je voor: fietsend naar een romantisch ontbijt onder de opkomende zon, gevolgd door een ochtend op het paddleboard of surfen door golven. Ontdek samen nieuwe activiteiten zoals yoga met adembenemende uitzichten, of verlies jezelf in een goed boek op het terras van je overwater bungalow.

De middagen zijn gevuld met avontuur onder water; snorkelen en zwemmen met manta's bieden een unieke kans om de rijke onderwaterwereld te verkennen. Deze bijzondere momenten worden afgerond met champagne en verfijnde hapjes bij zonsondergang, een perfecte afsluiting van een dag vol ontdekkingen en genot. Voor diegenen die op zoek zijn naar ultieme privacy en rust, biedt Six Senses Laamu de mogelijkheid om afgezet te worden op een volledig privé zandbank. Uitgerust met comfortabele strandstoelen en een koelbox, kunnen jullie genieten van een dag in jullie eigen stukje paradijs, omgeven door niets anders dan de uitgestrekte oceaan en de stralende zon.

Bij Six Senses Laamu draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring met een focus op duurzaamheid en welzijn. Dit resort zich in voor het bieden van een luxueuze ervaring die hand in hand gaat met respect voor de natuurlijke omgeving en de lokale gemeenschap. Of jullie nu kiezen voor ontspanning in de spa, dineren bij kaarslicht met uitzicht op de oceaan, of samen nieuwe avonturen aangaan, Six Senses Laamu belooft een huwelijksreis die jullie niet snel zullen vergeten.

Baros Maldives

Welkom bij Baros Maldives, een luxueus 5-sterrenhotel verscholen in de adembenemende Maldiven. Met zijn oogverblindende natuurlijke schoonheid, ongerepte witte zandstranden en kristalhelder turquoise wateren biedt Baros Maldives een idyllische ontsnapping voor de veeleisende reiziger op zoek naar ontspanning, romantiek en ongeëvenaarde luxe.

Vanaf het moment dat je voet aan land zet, word je verwelkomd door warm en vriendelijk personeel, toegewijd aan uitzonderlijke service en erop gericht om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu kiest voor een strandvilla, watervilla of poolvilla, elke kamer is met zorg ontworpen om het hoogste comfort en privacy te bieden. Ontwaak met adembenemende uitzichten op de Indische Oceaan, ontspan in je privé plunge pool of kom tot rust op je terras terwijl je de sereniteit van de omgeving in je opneemt.

Of je nu je dagen doorbrengt met loungen op de ongerepte stranden, het verkennen van levendige koraalriffen, of jezelf verwent met verjongende spa-behandelingen, Baros Maldives belooft gekoesterde herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Niyama Private Islands Maldives

Ontdek Niyama Private Islands Maldives, een schitterend resort op een privé-eiland in de Malediven, dat de unieke tweelingeilanden Play en Chill omvat. Niyama nodigt elke bezoeker uit om hun eigen unieke eilandervaring te smeden, vol avonturen en rustmomenten die je nergens anders vindt.

Met de intrigerende tweelingeilanden Play en Chill, biedt Niyama het beste van twee werelden. Chill, waar het eiland zijn naam alle eer aandoet, is jouw ultieme rustplek. Bij The Drift Spa vind je ontspanning, en een filmavond onder de sterren in de openlucht cinema is een ervaring die je nog nergens anders hebt meegemaakt. Culinaire avonturen, die kan je verwachten bij Edge, waar gerechten worden bereid met vers gevangen zeevruchten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Subsix, waar dineren een onderwaterpanorama wordt, een ervaring die je zintuigen op een geheel nieuwe manier prikkelt.

Play staat garant voor plezier en actieve avonturen. Omarm de golven door rond de eilanden te kajakken of duik in de surfscène die Niyama tot een topbestemming maakt. Fietsliefhebbers kunnen het eiland verkennen op hun eigen tempo.

Hier ben je niet gebonden aan de standaard luxe vakantie; je wordt uitgenodigd om je dagen te vullen met precies datgene wat jou gelukkig maakt. Of je nu op zoek bent naar ontspanning in pure luxe of het avontuur wilt aangaan, Niyama biedt het allemaal. Kies je eigen avontuur op deze luxueuze eilanden en laat je verrassen door de ongelimiteerde mogelijkheden.

Deze drie resorts bieden elk een unieke ervaring die garant staat voor een onvergetelijke huwelijksreis naar de Malediven. Meer informatie? The Honeymoon Planner staat voor jullie klaar! Neem vandaag nog contact met ons op!





Vorige
Vorige

Wanneer op huwelijksreis vertrekken?

Volgende
Volgende

10 Essentiële tips voor jullie huwelijksreis naar Sri Lanka!