Search

Waar moeten we op reis dit najaar?Ik krijg veel vraag naar zonnige bestemmingen in oktober/november.


Dat is fijn om te horen want jullie staan dus te popelen om dit jaar weer op vakantie te gaan maar met toch enige voorzichtigheid.


Jullie willen liever nog wachten tot de vaccinaties achter de rug zijn en tot reizen weer kan zoals vroeger.


Zoals vroeger… dat valt een beetje af te wachten.

Er wordt nu gewerkt rond het vaccinatiepaspoort. Geen testen meer afleggen en terug het gevoel van vrijheid hebben.


Maar wat als je ervoor kiest om niet gevaccineerd te worden? Iedereen heeft zo zijn eigen motieven om zich wel of niet te laten vaccineren.

Ik veronderstel dat je dan, net zoals nu, een negatieve test dient voor te leggen. Maar hoe lang gaat dit het geval zijn? Ik weet het ook niet.


Ik veronderstel dat het vaccinatiepaspoort een tijdelijke oplossing is om mensen het gevoel van vrijheid terug te geven en de economie weer op pijl te krijgen. Maar het brengt ook wat verdeeldheid met zich mee en daar mogen we ook even bij stilstaan.


Maar goed… ik sta zeker ook te popelen om terug op vakantie te gaan.


Als mijn bestemming oranje blijft, zal ik op 20 juni het vliegtuig nemen. Ik ben tot op heden nog niet gevaccineerd, dus een testje voor vertrek is momenteel wat ik er voor over moet hebben…


Maar ik ging het hier hebben over bestemmingen in oktober/november. Tussen begin oktober en eind november zit er héél veel verschil in temperatuur. Dus wanneer je een bepaalde periode op vakantie kan, zal ik je gerichte info geven hierover.


De reizen die momenteel worden verkocht via een professionele reisagent geven je duidelijkheid over de flexibiliteit. Want hoe graag we willen dat de wereld volledig open zal zijn in het najaar, dit is zeker geen garantie momenteel. Dus je boekt best een reis die je ofwel zonder kosten kunt annuleren ofwel omzetten naar een latere datum. Er is geen algemene richtlijn, dit is individueel te bekijken en hangt af van je bestemming, de airline, het hotel, de touroperator,…

Maar geen zorgen wanneer je via The Travel Planner boekt, ik communiceer hier heel duidelijk en eerlijk over met jullie.


Ben je op zoek naar zon/zee/strand en de garantie op minstens 25 graden, dan zal je misschien wat langer moeten vliegen.

Op maximum 7 uur vliegen: Egypte, Cabo Verde, Dubai, Senegal, Gambia, Oman

Langer vliegen: écht te veel om op te noemen! Florida, Caraïben, Indische Oceaan, Azië,…


Ben je tevreden met 18 tot 25 graden met de kans op een dagje bewolking of regen?

Kies dan voor een bestemming waar je leuke uitstapjes kunt doen.

Op maximum 5 uur vliegen: Turkije, Malta, Canarische Eilanden, Cyprus, Madeira, Marokko, Andalusië,…


Ik sta jullie graag bij in het maken van de juiste keuze.


En meer dan ooit geloof ik dat we niets in ons leven moeten uitstellen.

Maak je dromen nu waar en geniet volop van het leven!


Zonnige groetjes,


Evi


info@thetravelplanner.be

0479 68 42 91

40 views0 comments

Recent Posts

See All