Drie bijzondere hotels op de Seychellen voor jullie huwelijksreis

De Seychellen, met zijn exotische schoonheid en adembenemende natuur, is de droom van elke honeymooner. Of je nu op zoek bent naar een ontspannend toevluchtsoord of een luxueuze uitvalsbasis om de natuur te verkennen, deze drie hotels bieden een perfecte mix van comfort, luxe en unieke ervaringen.

Mango House 5*

Verborgen in het zuidwesten van Mahé, langs de schilderachtige baai van Anse aux Poules Bleues, vind je het Mango House. Dit hotel was ooit het domein van een beroemde Italiaanse fotograaf en straalt nog steeds een persoonlijke en warme sfeer uit. Met zijn elegante mix van erfgoed en moderne luxe biedt elke hoek van Mango House een uniek verhaal.

Stel je voor: je zit bij het zwembad met een exotisch drankje in je hand, kijkend over de baai waar de zon stilaan het water in zakt. De culinaire ervaringen in het restaurant, met menu's geïnspireerd door lokale smaken, maken je ervaring compleet. Mango House is een ware droomlocatie voor honeymooners, waar privacy, luxe en adembenemende views centraal staan.

Le Nautique La Digue 3*

Op zoek naar een rustig plekje weg van alles? Le Nautique La Digue, gelegen aan het prachtige strand van Anse Reunion op La Digue, is het antwoord. Dit charmante boutique hotel combineert elegantie met een tropische sfeer. Wakker worden met het geluid van de golven is hier dagelijkse kost.

Geniet van heerlijke Creoolse en internationale gerechten in het restaurant of ontspan bij het zwembad of met een massage aan het strand. Dankzij de ideale ligging van Le Nautique kun je gemakkelijk iconische attracties van het eiland verkennen, zoals het adembenemende Anse Source D'Argent. Of je nu kiest voor fietsen, snorkelen, of gewoon genieten van de relaxte sfeer, elke dag is hier een avontuur.

Constance Lemuria 5*

Verstopt aan het ongerepte strand van Anse Georgette, biedt Constance Lemuria een bijzondere mix van natuurlijke schoonheid en moderne luxe. Je suite, een meesterwerk van design met oogverblindend uitzicht op de oceaan, is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen.

Snorkelen in het kristalheldere water rondom het resort voelt als een duik in een andere wereld. En na zo'n dag vol indrukken is er niets beters dan 'thuiskomen' in je eigen luxe suite. Constance Lemuria is een toonbeeld van romantiek met zijn idyllische privéstranden, adembenemende zonsondergangen, exclusieve spa-behandelingen voor koppels, en privé dineerervaringen onder de sterren. Het is de ultieme bestemming voor honeymooners die zichzelf willen verwennen.

Klaar voor?

Of je nu kiest voor de intieme sfeer van Mango House, de rustige elegantie van Le Nautique, of de ongeëvenaarde luxe van Constance Lemuria, elk van deze hotels biedt een unieke setting om je huwelijksreis onvergetelijk te maken. De Seychellen wachten op je met open armen en een belofte van romantiek en avontuur. Waar wacht je nog op? Plan hier je kennismakingsgesprek in!

Benieuwd naar onze drie favorieten activiteiten op de Seychellen? Lees ze hier!

Vorige
Vorige

Beste Reistijd Bali | Wanneer Bali Bezoeken?

Volgende
Volgende

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar de Seychellen